Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szex-maraton

2008.02.28. 18:07 love news

Mi történjen, ha egy kapcsolatban a felek szeretik egymást, de a szex nem megy? Fáradtságra hivatkozva korán fekszenek, vagy más praktikákkal kerülik az együttlétet. Mások gyakorolják a szexet, ami viszont rutinná vált időközben.
A szexológusok szerint a szexuális élet gondjai a kapcsolat prob­­lémáira vezethetőek vissza, így a kommunikáció, a tisztelet, a bizalom és a barátság fontosságát hang­súlyozzák. Összeszokott pároknak előszeretettel javasolják a keleti hagyományokból kiinduló tantrikus szexet, mely nagy türelmet és kitartást kíván, ugyan­akkor egyszerre testi, lelki, érzelmi egyesüléshez vezet. Egy amerikai negyvenes pár ugyanakkor merőben új, és végül sikeresnek bizonyuló módszert választott szexuális életük felpezsdítésére.

tovább>>

Szólj hozzá!

Címkék: szex házasság

A bejegyzés trackback címe:

https://szexszerelem.blog.hu/api/trackback/id/tr26358359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása